DiPŻ-1

Każdy z plików zabezpieczony jest hasłem, które powinniście Państwo otrzymać w wiadomości e-mail. 

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 04.04.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 06.04.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 15.04.2020 r.

 

Przedmiot Dietoterapia pediatryczna i geriatryczna
Prowadzący Klaudia Bar
Data wykładu 20.04.2020 r.

 

Przedmiot Dietoterapia pediatryczna i geriatryczna
Prowadzący Klaudia Bar
Data wykładu 22.04.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 25.04.2020 r.

 

Przedmiot Dietoterapia pediatryczna i geriatryczna
Prowadzący Klaudia Bar
Data wykładu 25.04.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 27.04.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 29.04.2020 r.

 

Przedmiot Dietoterapia pediatryczna i geriatryczna
Prowadzący Klaudia Bar
Data wykładu 04.05.2020 r.

 

Przedmiot Kultura żywieniowa a turystyka, wypoczynek i rekreacja
Prowadzący Leokadia Drobnica
Data wykładu 05.05.2020 r.

 

Przedmiot Dietoterapia pediatryczna i geriatryczna
Prowadzący Klaudia Bar
Data wykładu 09.05.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 09.05.2020 r.

 

Przedmiot Dietoterapia pediatryczna i geriatryczna
Prowadzący Klaudia Bar
Data wykładu 10.05.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 10.05.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 11.05.2020 r.

 

Przedmiot Kultura żywieniowa a turystyka, wypoczynek i rekreacja
Prowadzący Leokadia Drobnica
Data wykładu 12.05.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 14.05.2020 r.

 

Przedmiot Ekologia i produkcja żywności ekologicznej
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 17.05.2020 r.

 

Przedmiot Dietoterapia pediatryczna i geriatryczna
Prowadzący Klaudia Bar
Data wykładu 17.05.2020 r.

 

Przedmiot Diety roślinne i alternatywne
Prowadzący Paulina Szady
Data wykładu 18.05.2020 r.

 

Przedmiot Technologia żywności i żywienia z towaroznawstwem
Prowadzący Jan Krupa
Data wykładu 21.05.2020 r.